0593 - 523 232

Adori

Wij werken uitsluitend op afspraak vanwege Corona. Mocht u interesse hebben in Adori stuurt u dan een uitgebreide mail over uzelf, uw ervaring en uw kennis. Wellicht nemen wij dan contact met u op.

Adori is een teefje en geschat op een leeftijd van 1.5 jaar. Wij vermoeden dat het een kruising Windhondachtig x Dogachtig is.
Over de achtergrond is helaas niet zoveel bekend. Adori is eerder geplaatst geweest maar jammer genoeg vanwege onvoorziene redenen bij ons terug gekomen.

Adori vindt veel dingen spannend. Ze vindt knuffelen en bescherming zoeken bij je erg prettig. Als zij je eenmaal kent is ze een leuke actieve hond. Het is een gevoelig hondje, erg voorzichtig in gedrag en snel angstig. Ze luistert overal het algemeen prima als ze je kent. Adori is wel meer een vrouwenhondje, ze vindt mannen in het begin heel spannend.

Adori kan niet goed alleen zijn. Ze maakt dan geen lawaai maar wordt erg onrustig en doet er alles voor om bij je te zijn. Ze ervaart erg veel stress van het alleen zijn.

Ze is wat wisselend naar andere honden, kleine hondjes speelt ze wel mee maar grote honden vindt ze erg spannend. Adori is niet gewend aan katten, ze heeft 1 keer een kat gezien op afstand en was erg nieuwsgierig. Onder begeleiding ging ze toen rustig kijken. Ze vindt autorijden geen probleem en gaat graag wandelen in het bos, ze loopt dan ook netjes mee aan de lijn.

Wij zijn op zoek naar mensen die geen jonge kinderen hebben (kinderen moeten min. 12 jaar zijn) en een rustige stabiele omgeving kunnen bieden met vooral de eerste maanden heel veel regelmaat. Adori kan goed met kinderen maar vanwege haar angstige gedrag vinden wij het geen goed plan om haar bij jonge kinderen te plaatsen.

Deze mooie dame is opzoek naar een plek waar ze niet veel alleen hoeft te zijn met een actieve baas. Mocht u denken een match te zijn met Adori kunt u reageren middels een uitgebreide mail over uw gezinssituatie en woon-werk situatie. Wij gaan dan kijken waar Adori het beste past. Alleen dan nemen wij contact met u op!

Foto's