0593 - 523 232

Boes

Boes is een grote kruising van ongeveer 6.5 jaar oud.
Deze vriendelijke reus is opzoek naar een plekje waar hij genoeg aandacht zal krijgen. Hij is een grote jongen met een stoer uiterlijk, maar een lief karakter!

In het verleden heeft Boes samen gewoond met een andere grote hond. Wij zien hier dat Boes ook graag bij andere honden in de buurt is. Wij zoeken daarom een plekje voor deze jongen samen met een andere hond. Wij weten namelijk niet hoe Boes er op zal reageren als hij alleen achter blijft.

Op Boes zijn vorige plek liep hij op een bedrijven terrein als waakhond. Boes kan daarom wel waaks zijn en is het niet bekend hoe hij in huis zal zijn. Daarom is het van belang dat Boes een woning krijgt met voldoende ruimte om hem heen.

Bij ons wordt Boes uit gelaten aan een anti-trek tuig. Dit maakt het voor Boes en zijn begeleider een stuk makkelijker om een wandeling te gaan maken. Boes kent een aantal commando’s. Ook is hij er gek op om af en toe een leuk hersenwerk spelletje te doen.

Wij werken enkel op afspraak. Mocht u interesse hebben in Boes neemt u dan contact met ons op of mail ons uw gezins-, woon- en werksituatie en vergeet dan niet uw telefoonnummer erbij te vermelden. Wij nemen dan contact met u op.
Aan de hand van een intakegesprek kijken wij of Boes bij u past en kunnen wij u daarna uitnodigen voor een kennismakingsgesprek

Foto's