Candy

Wij werken uitsluitend op afspraak vanwege Corona. Mocht u interesse hebben in Candy stuurt u dan een uitgebreide mail over uzelf, u ervaring en uw kennis. Wellicht nemen wij dan contact met u op.

Candy is een gesteriliseerde teef van ongeveer 2 jaar oud.

Candy heeft het niet makkelijk gehad in haar leventje. Ze is slecht gesocialiseerd en dat uit zich in een enorm angst voor alles wat voor ons zo gewoon is. Candy kent niets van het huiselijke leven en eigenlijk vindt ze alles wat nieuw is erg spannend. Ze doet niets, snaait niet uit angst, maar ondergaat alles door weg te kijken en zich zo klein mogelijk te maken.

Het enige wat vertrouwd is voor Candy zijn soortgenoten, maar dan wel soortgenoten die haar rustig begroeten en haar de tijd geven om alle geurtjes op te snuiven.

Candy loopt gedwee mee aan de lijn, maar zodra ze iets ziet wat nieuw is gaat ze liggen.

We zoeken voor Candy baasjes met een engelengeduld. Deze angst zal namelijk nooit over gaan, maar met vertrouwen in haar baas en een stabiel hondenmaatje zal ze wellicht nog iets leuks van haar leven kunnen maken.
We zoeken een echtpaar of een alleenstaand iemand die heel veel tijd heeft om haar te begeleiden, die veel kennis heeft van honden en die al een stabiel hondenmaatje heeft. Ook het alleen thuis zijn zal langzaam opgebouwd moeten worden.

Foto's