0593 - 523 232

Joep

Met honden werken wij enkel en alleen op afspraak. Mocht u interesse hebben in deze hond kunt u ons een uitgebreide mail sturen met uw woon- en werksituatie, uw ervaring met honden en wat u Joep te bieden heeft. Het kan zijn dat wij door vele reacties uw (niet uitgebreide) mail niet in behandeling nemen.

Joep is bij ons gekomen samen met zijn broertje Bram. Ze zijn bij ons gekomen omdat er veranderingen waren in het gezinsleven en hierdoor te weinig aandacht was voor beide broers.

Joep is in mei 2013. Hij is al wat ouder maar dat merk je niet direct aan hem. Hij is gek op wandelen en geniet hier ook echt van. Hij vind vreemde mensen soms wat lastig maar als hij je eenmaal kent is hij graag bij je in de buurt. Joep heeft de ziekte van Addison. Hier zal hij zijn leven lang nauwkeurig medicatie voor moeten krijgen.
Door zijn ziekte kan hij moeilijker omgaan met stress. Hij kan snel schrikken bijvoorbeeld. Joep zoekt dan ook een rustige situatie waarin hij de tijd krijgt om te wennen.

Joep kan absoluut niet met katten samenleven. Andere honden is hij soms ook vrij fel op. Met zijn eigen broer is er niks aan de hand maar vreemde honden vind hij wat lastiger.

Joep is gewend aan kinderen ouder dan 12 jaar. Hij gaat goed mee in de auto en is gewend om 4 keer per jaar naar de trimmer te gaan.

Foto's