0593 - 523 232

Open Dag / Rabo Dierendag

Open Dag dierentehuis/Rabo Dierendag

Het Drents Dierentehuis bestaat vijftig jaar! Kom je dat met ons vieren op zaterdag 6 oktober 2018? De Rabobank Assen en Noord-Drenthe sponsort de organisatie van deze jubileum editie van de Open Dag onder de naam Rabo Dierendag. Kom dus met zijn allen en vooral met de (klein)kinderen naar deze bijzondere Open Dag. De kinderen staan op deze dag in het middelpunt van de belangstelling! Zo zal er een mega springkussen zijn en in de grabbelton zitten leuke surprises, dus grabbelen maar…… Verder heeft de Rabobank een leuk (dier)educatief pakket voor de kinderen. Leer alles over de dieren! Natuurlijk kan er, zoals gebruikelijk, worden getekend en om niet te vergeten is er toegang tot al onze dieren. En die verheugen er zich nu al op om geknuffeld te worden!

Net als vorig jaar komt de reptielenman ons weer bezoeken. Dat was toen een groot succes, dus dat gaan we gewoon nog een keer doen. Voor kinderen is het heel spannend om minder alledaagse dieren als slangen en hagedissen en dergelijke te zien. Wist je trouwens dat slangen niet kunnen horen?

Tijdens de Rabo Dierendag kunnen jij en je kinderen alles leren over het gedrag en de verzorging van honden en katten. Alle ruimten van het tehuis zijn open voor publiek en vragen staat vrij. Onze medewerkers en vrijwilligers staan klaar om je wegwijs te maken.

 

Dit jaar pakken we uit met een Fair op het terrein van het dierentehuis, alsmede langs de toegangsweg voor het asiel.

We zijn nog bezig om de laatste open eindjes van de Rabo Dierendag aan elkaar te knopen.

Er staan ons daarbij nog enkele spannende verrassingen voor ogen. Volg dus vooral onze berichten op Facebook en de website (www.dierenasielbeilen.nl) om van de laatste ontwikkelingen op de hoogte te blijven.

Het Drents Dierentehuis in Beilen is meer dan een dierenopvang. We steken heel veel energie in het vinden van een goed en veilig nieuw thuis voor onze dieren. We vinden het daarbij van belang, dat we met zijn allen en dus ook onze (klein)kinderen bewust zijn van de rol van het dier in onze samenleving. Kijk maar eens om je heen: in heel veel gezinnen zijn huisdieren aanwezig en deze dieren maken echt deel uit van het gezin. Daar worden wij heel blij van!

Wij van het dierentehuis, onze dieren inbegrepen, verheugen ons erop om jullie op 6 oktober a.s. bij ons in het dierentehuis in Beilen te begroeten.

Open Dag/Rabo Dierendag                                        
Zaterdag 6 oktober                                                    Stichting Provinciaal Drents Dierentehuis Tijd: 10:00-16:00 uur                                                       Ossebroeken 4, 9411 VR Beilen