0593 - 523 232

Rabobank Clubkas Campagne 2017

Stem op je club en maak het verschil!

Rabobank Assen en Noord-Drenthe draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen.

De bank stelt € 100.000 (inclusief BTW en schenkingsrecht) beschikbaar! Natuurlijk doet ook Stichting Provinciaal Drents Dierentehuis mee aan de Rabobank Clubkas Campagne.

Stemmen kan volgens de onderstaande regels, je dient lid te zijn van de Rabobank Assen en Noord-Drenthe en houd rekening met de periode waarin gestemd kan worden

Van dinsdag 3 t/m woensdag 18 oktober 2017 mogen leden van Rabobank Assen en Noord-Drenthe drie stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 100.000 (inclusief BTW en schenkingsrecht) te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Wij Stichting Provinciaal Drents Dierentehuis ontvangen het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Oproep aan al onze volgers op facebook, donateurs en sympathisanten van het Drents Dierentehuis in Beilen

Het is voor Stichting Provinciaal Drents Dierentehuis belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor de aanschaf van kunststof krabpalen t.b.v. de quarantaineruimten voor katten.

Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan Stichting Provinciaal Drents Dierentehuis tijdens de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Assen en Noord-Drenthe. Kijk voor meer info over de Rabobank Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/assen-nd.

Bedankt voor jouw steun!