0593 - 523 232

Rabobank Clubkascampagne 2018

RABOBANK CLUBKASCAMPAGNE 2018            

Stem op het Drents Dierentehuis en maak het verschil!

Rabobank Assen en Noord-Drenthe draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert de Rabobank ook dit jaar weer de Clubkas Campagne. Voor verenigingen en stichtingen stelt de bank dit jaar het recordbedrag van € 150.000 (inclusief BTW en schenkingsrecht) beschikbaar! Natuurlijk doet Stichting Provinciaal Drents Dierentehuis ook weer mee.

 Van dinsdag 4 tot en met woensdag 19 september 2018 kan er gestemd worden

Om je stem uit te mogen brengen moet je lid te zijn van de Rabobank Assen en Noord-Drenthe.

Van dinsdag 4 t/m woensdag 19 september 2018 mogen leden van Rabobank Assen en Noord-Drenthe drie stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 150.000 (inclusief BTW en schenkingsrecht) te delen door het aantal uitgebrachte stemmen.

 Het Drents Dierentehuis ontvangt het aantal op ons het asiel uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Het is van groot belang om zo veel mogelijk stemmen achter ons te krijgen. Wij roepen dan ook al onze volgers op Facebook, op Instagram, onze vrienden, donateurs en sympathisanten op om hun stem uit te brengen op het Drents Dierentehuis.

Opbrengst bestemd voor inrichting nieuwbouw

Wij brengen de Clubkas Campagne onder jullie aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. De opbrengst die wij uit de Clubkas Campagne verkrijgen zal worden besteed aan de inrichting van onze nieuwbouw die binnenkort van start gaat.

Stem op het Drents Dierentehuis!

Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan Stichting Provinciaal Drents Dierentehuis tijdens de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Assen en Noord-Drenthe. Kijk voor meer info over de Rabobank Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/assen-nd.

Mogen wij op je rekenen?

Bedankt voor je steun!