Veelgestelde vragen

ASIELHOND

 

Wat kost een hond uit het asiel?

Hoeveel je voor een hond betaalt hangt af van de leeftijd van de hond.
Voor een volwassen hond betaal je € 140,-

Voor een puppy tot en met 12 weken oud betaal je € 300,-

Voor een puppy van 13 weken tot en met 6 maanden oud betaal je € 275,-

Dit is inclusief enting, ontworming en ontvlooiing en chip + registratie.

De honden krijgen een Nederlands vaccinatieboekje mee bij plaatsing.

Voor-, en nadelen volwassen asielhond:
– Je hebt de kans om een hond een nieuw leven te geven!
– Het karakter van de hond is grotendeels bekend. We kunnen daarom vaak al goed inschatten of een hond bij iemand zal passen of juist niet;
– Een hond is uit het asiel goedkoper dan bij een fokker. We maken qua prijs alleen onderscheid tussen pups en volwassen honden.
– Je zult de hond moeten leren kennen en de hond moet jou leren kennen. Houdt er rekening mee dat dit zeker een maand of twee in beslag kan nemen. Geef ze rust en regelmaat en heb geduld.
– Niet alle honden die in bij ons in het asiel belanden komen hier vanwege gedragsproblemen. Maar mocht dit toch het geval zijn dan heb je geduld en tijd nodig om deze hond te begeleiden.
– De meeste honden in ons asiel zijn volwassen. Wij geloven dat je elke hond nieuwe dingen kunt leren, maar dit vraagt bij een volwassen hond soms wat meer inzet dan bij een jonge, flexibele pup.

Ik wil een hond uit het asiel! Wat nu?
Het je al ervaring met honden? Kijk dan eens op onze website naar de honden die op dit moment op zoek zijn naar een nieuwe eigenaar: https://www.dierenasielbeilen.nl/plaatsbare-honden/

Nog geen ervaring met honden? Bepaal dan eerst wat voor soort hond bij je zou kunnen passen. Ga bijvoorbeeld eens naar de website van de Raad van Beheer. Hier staan alle rasgroepen en rassen met een omschrijving: https://www.houdenvanhonden.nl/hondenrassen/
Lees de omschrijving aandachtig, een hond die jij ‘niet zo mooi’ vindt zou misschien qua karakter juist heel goed kunnen passen (en andersom natuurlijk).

 

Tijdens openingstijden mag je vrijblijvend langskomen om bij de asielhonden te kijken. Zit er een hond tussen die je geschikt lijkt? De medewerkers kunnen je meer informatie over de hond geven en kunnen bepalen of deze hond daadwerkelijk bij je past. Het kan dus gebeuren dat jij het helemaal ziet zitten, maar dat wij een andere mening hebben.
Wij beoordelen altijd in het belang van de hond, hoe teleurstellend dat ook kan zijn voor de geïnteresseerde.

Denken wij ook dat de betreffende hond bij je zou kunnen passen dan halen wij hem/haar uit de kennel zodat je er kennis mee kunt maken. Daarna mag je samen wandelen en kan de hond eventueel kennismaken met andere familieleden en honden. Gaat dit allemaal goed en zien jullie het allemaal zitten dan mag de hond dezelfde dag nog met je mee naar huis.

 

Ik heb een leuke hond in jullie asiel gezien maar kan pas volgende week langskomen. Kan ik hem reserveren tot volgende week?
Nee, dat is niet mogelijk. Je bent uiteraard van harte welkom om volgende week eens langs te komen om te kijken of deze hond nog aanwezig is.

 

Ik heb een leuke hond in jullie asiel gezien maar ga eerst nog op vakantie. Kan ik hem reserveren en na mijn vakantie ophalen?
Nee, dat is niet mogelijk. Je bent uiteraard van harte welkom om na de vakantie eens langs te komen om te kijken of deze leuke hond nog aanwezig is.

 

Kan ik gebeld worden als er een bepaald type hond binnenkomt?

Deze vraag krijgen we heel vaak, maar helaas is het voor ons niet te doen om allemaal bij te houden en achter iedereen aan te bellen. We besteden onze tijd liever aan het verzorgen en herplaatsen van onze asieldieren.

 

Hebben jullie tips voor de eerste dagen samen met mijn nieuwe hond?

Jazeker! Daar gaat ie:
– Maak, voordat je thuis naar binnen gaat, eerst een korte wandeling met je nieuwe hond. Neem wat lekkers mee om te belonen.
– Geef de hond verder rust bij thuiskomst, zorg dat er de eerste dagen géén visite komt.

– Geef je hond in het begin zeer regelmatig de mogelijkheid om te plassen. Hij komt uit een kennel en moet misschien (weer) leren wat zindelijkheid is. Dus ga, naast de gebruikelijke wandelingen, ook met hem naar buiten na het slapen, spelen en eten. Hoe meer tijd je besteed aan de zindelijkheidstraining hoe sneller je hond zindelijk wordt.

-Wees met het hele gezin vanaf het eerste moment consequent tegenover de hond. Mag de hond vandaag niet op de bank, dan mag hij dat volgende week nog steeds niet!

– Houdt rekening met gedragsveranderingen, ook na een paar weken kan dat nog. Dit kan negatief gedrag zijn, maar uiteraard ook positief gedrag.

– Wil je graag gebruik maken van een bench? Zorg dat de bench een positief ‘iets’ wordt. Dus zet hem op een rustige, beschutte plek, doe er desnoods een kleedje overheen. Geef de hond zijn eten in de bench, doe het deurtje niet dicht. Gooi regelmatig een snoepje in de bench, als ‘verrassing’.

 

Zal ik een cursus volgen met mijn (ex-)asielhond?
Ja, doen! Niet alleen is het hartstikke leuk, je versterkt ook nog eens de band tussen jou en je hond. Als je ergens een cursus wilt volgen, denk dan aan het volgende:
– Ga naar een hondenschool waar ze werken in kleine groepjes, zo krijgen jij en je hond voldoende aandacht en heb je ook de kans om vragen te stellen.
– Volg eventueel eerst een paar privé lessen, op deze manier kan de instructeur kijken wat jullie nodig hebben en wanneer jullie wellicht klaar zijn om in een groep te trainen.
– Kies een hondenschool die werkt met positief trainen. Zo krijg je samen een sterkere band én wordt het trainen ook veel leuker.
Op ons terrein traint Marion Venema van Hondenschool Midden-Drenthe. Neem eens een kijkje op haar website: www.hondenschoolmiddendrenthe.nl Zij biedt de baasjes van ex-asielhonden uit ons asiel een mooie korting aan!

 

Kan ik mijn asielhond terugbrengen?

Soms blijkt het toch geen goede match te zijn tussen nieuwe baas en hond. Dit kan veel verschillende oorzaken hebben. Wanneer je bij ons een hond adopteert teken je een plaatsingsovereenkomst. Hierin staat onder andere dat:

  • Mocht je de hond binnen 14 dagen retour brengen (terugbrengen), omdat het om wat voor reden dan ook niet goed gaat, dan krijg je € 120,00 van het plaatsingsbedrag terug.
  • Breng je de hond binnen 6 maanden retour, dan blijft de plaatsingsovereenkomst 12 maanden geldig om een andere hond uit te zoeken. Je krijgt dan geen geld retour! 
  • Heb je een hond uit een ander asiel geadopteerd? Dan zal je de hond ook weer naar dat asiel terug moeten brengen.

 

 

ASIELKAT

 

Wat kost een kat uit het asiel?

Hoeveel je voor een kat betaalt hangt af van de leeftijd van de kat.
Voor een volwassen kat betaal je € 100,-

Voor een kitten betaal je € 105,-

Dit is inclusief enting, ontworming en ontvlooiing, sterilisatie/castratie en chip + registratie.

Alle katten krijgen een Nederlands vaccinatieboekje mee bij plaatsing.

Ik wil een kat uit het asiel! Wat nu?
Tijdens openingstijden mag je vrijblijvend langskomen om bij de asielkatten te kijken. Zit er een kat tussen die je geschikt lijkt? De medewerkers kunnen je meer informatie over de kat geven en kunnen bepalen of deze kat daadwerkelijk bij je past.
De uitgekozen kat mag dezelfde dag nog met je mee naar huis.

Kitten of volwassen kat?
Een pluizig, klein kitten vindt iedereen schattig, maar denk ook eens aan het adopteren van een volwassen kat uit ons asiel! Of je een kitten of volwassen kat adopteert is uiteindelijk je eigen keuze. Weet je niet wat het beste bij jou/jullie zou passen? Vraag het ons gerust! Hieronder hebben we de voor-, en nadelen van beide voor je op een rijtje gezet.
Voordelen van een kitten:
– Ze zijn nog jong, schattig en speels;
– Ze zijn nog heel flexibel. Heb je bijvoorbeeld een druk gezin of heb je ook een hond? Grote kans dat een kitten hier snel aan went;
– De kittens komen bij onze gastgezinnen niet buiten. Hierdoor wennen ze ook niet aan een buitenomgeving en kunnen ze meestal prima aarden in een appartement.
– Een kitten adopteren kost bij ons € 105,-. Dit lijkt veel, maar hier zit ook al de enting, ontworming, ontvlooiing, chip én castratie / sterilisatie bij in.
Nadelen van een kitten:
– Het is afwachten hoe ze zich qua karakter zullen ontwikkelen.
– Je moet bereid zijn om tijd en aandacht aan je kitten te geven.
– Kittens zijn vooral heel erg ONDEUGEND! Ze bijten, moeten soms herinnerd worden aan het begrip ‘zindelijkheid’ en klimmen overal op én in.
– Ze zijn nog klein, ze zijn nog niet zo robuust als een volwassen kat. Heb je een dreumes rondlopen die graag met dieren sjouwt? Dan is een teer kitten wellicht niet zo’n verstandige keuze.
– Ben je regelmatig tot veel van huis? Dan adviseren wij om twee kittens te nemen. Zo hebben ze gezelschap en voelen ze zich minder snel alleen.
– Heb je al een oudere kat (12+ jaar) in huis? Hem of haar doe je waarschijnlijk geen plezier met een kitten. Zo’n jong speels ding en een oudere kat die vooral van de rust wil genieten gaan meestal niet zo goed samen.
Voordelen en nadelen van een volwassen kat:
– Ze zijn niet meer zo dartel en onstuimig als een kitten en stabiel qua gedrag.
– Vaak weten we al veel meer over het karakter, waardoor je beter kunt beoordelen of de kat bij je past of juist niet;
– Een volwassen kat kan vaak prima een aantal uur alleen zijn;
– Een volwassen kat kan net zo lief en aanhalig zijn als een kitten;
– Je mist de schattige kittenfase;
– Van de katten die als zwerver bij ons binnen komen weten we niet of ze geschikt zijn voor een leven in een appartement.

Ik heb al een kat, maar wil er een kat bij, wat raden jullie aan?

– Wil je een volwassen kat erbij nemen, kies dan een kat die qua karakter bij je eigen kat past.

– Wil je graag een kitten erbij? Oude(re) katten vinden een kleine druktemaker erbij vaak niet erg leuk. Wil je toch graag een kitten, neem er dan twee, zij hebben gezelschap aan elkaar en de oudere kat kan zijn/haar eigen weg gaan.

 

Ik heb een leuke kat / kitten in jullie asiel gezien maar kan pas volgende week langskomen. Kan ik hem reserveren en volgende week ophalen?
Nee, dat is niet mogelijk. Je bent uiteraard van harte welkom om volgende week nog eens terug te komen om te kijken of deze leuke kat nog aanwezig is.

 

Ik heb een leuke kat / kitten in jullie asiel gezien maar ga eerst nog op vakantie. Kan ik hem reserveren en na mijn vakantie ophalen?
Nee, dat is niet mogelijk. Je bent uiteraard van harte welkom om na de vakantie nog eens terug te komen om te kijken of deze leuke kat nog aanwezig is.

 

Kunnen jullie mij bellen als er kittens zijn?
Deze vraag krijgen we heel vaak, maar helaas is het voor ons niet te doen om alles bij te houden en achter iedereen aan te bellen. We besteden onze tijd liever aan het verzorgen en herplaatsen van onze asieldieren.
Als er plaatsbare kittens zijn komen deze op onze website te staan:

https://www.dierenasielbeilen.nl/plaatsbare-katten/

Volwassen katten en ontworming / ontvlooiing
Katten worden in het asiel ontwormd en ontvlooid. De datum wanneer dit gebeurd is staat achterin het entingsboekje.
Praktisch alle katten, jong en oud, hebben wormen. Hier hebben ze zelf last van, maar ook voor ons en onze kinderen kan dit gevolgen hebben. Wormen kunnen bijvoorbeeld vervelende ooginfecties veroorzaken. Het is dus belangrijk om je kat goed te ontwormen. Daar zijn veel middelen voor beschikbaar en ieder middel heeft zijn eigen schema. Over het algemeen moet je een kat drie tot vier keer per jaar ontwormen.
Ontvlooien moet ook regelmatig, vooral in de warme maanden, kijk hiervoor op de verpakking van het product wat je gekocht hebt.

Kittens en entingen.
Kittens krijgen bij ons twee tot drie entingen. Dit is afhankelijk van de leeftijd van de kittens en of ze met hun moeder binnen zijn gekomen of alleen.
Als je een kitten bij ons Dierentehuis adopteert zitten deze eerste entingen bij de prijs in. Het maakt niet uit of het kitten nog één of twee herhalingsentingen moet hebben.
Op dinsdag en donderdagmiddag heeft de dierenarts spreekuur tussen 13:30 uur en 15:00 uur. Het is handig om minstens een dag van tevoren te laten weten dat je komt, zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

 

Kittens en sterilisatie / castratie.
Een kitten uit ons asiel moet voor de leeftijd van 7 maanden oud gesteriliseerd of gecastreerd worden, dit is verplicht! Dit gebeurt op woensdag in het Dierentehuis. Je moet hiervoor ruim op tijd een afspraak maken. Dit kan telefonisch (tel. 0593-523 232) of per mail (info@dierenasielbeilen.nl). Vermeld ook het PC nummer van je kitten. Dit nummer staat o.a. voorin het vaccinatieboekje. Is je kat ouder dan 7 maanden dan vervalt de vergoeding. Natuurlijk mag je deze operatie ook door je eigen dierenarts laten uitvoeren, de kosten die hierbij komen kijken zijn dan voor jezelf.

 

Kittens en ontworming / ontvlooiing
Kittens worden in het asiel of gastgezin ontwormd en ontvlooid. De datum wanneer dit gebeurd is staat achterin het entingsboekje of op het logboekje van het gastgezin.
Praktisch alle katten, jong en oud, hebben wormen. Hier hebben ze zelf last van, maar ook voor ons en onze kinderen kan dit gevolgen hebben. Wormen kunnen bijvoorbeeld vervelende ooginfecties veroorzaken. Het is dus belangrijk om je kitten goed te ontwormen. Daar zijn veel middelen voor beschikbaar en ieder middel heeft zijn eigen schema.
Wat wij aanhouden met ontwormen is met 4-6-8 weken oud en daarna elke maand tot het kitten zes maanden oud is.
Ontvlooien moet ook regelmatig, kijk hiervoor op de verpakking van het product wat je gekocht hebt.
Let er in de dierenwinkel op dat je producten koopt die geschikt zijn voor kittens. Geef nooit een pipet voor volwassen katten aan een kitten!

Wanneer mag een asielkat of kitten voor het eerst naar buiten?
Wij raden je aan om je geadopteerde kat eerst drie á vier weken binnen te laten wennen voordat je hem of haar voor het eerst naar buiten toe laat. Bij een kitten zouden we langer wachten, namelijk tot na de sterilisatie/castratie.

Kan ik mijn asielkat terugbrengen?
Soms blijkt het toch geen goede match te zijn tussen nieuwe baas en kat. Dit kan veel verschillende oorzaken hebben. Wanneer je bij ons een kat adopteert teken je een plaatsingsovereenkomst. Hierin staat onder andere dat:
– Mocht je de kat binnen 6 maanden retour brengen (terugbrengen), omdat het om wat voor reden dan ook niet goed gaat, dan blijft de plaatsingsovereenkomst 12 maanden geldig om een andere kat uit te zoeken. Je krijgt dus geen geld retour!
Heb je een kat uit een ander asiel geadopteerd? Dan zal je de kat ook weer naar dat asiel terug moeten brengen.

 

 

 

AFSTAND DOEN
Dierentehuis Beilen vangt niet alleen zwerfdieren op, ook kan er afstand gedaan worden van een hond of kat omdat iemand er niet meer voor kan -of wil- zorgen. Het is goed om te weten dat wij alleen dieren opvangen uit de provincie Drenthe en dit geldt ook voor afstandsdieren.

Ik wil afstand doen van mijn hond of kat. Kan dit bij jullie?
Ja dat kan, maar afstand doen kan alleen op afspraak. Je kunt dan het beste telefonisch contact met ons opnemen tijdens onze openingstijden. Ons telefoonnummer is 0593-523232.

Wat kost het om afstand te doen van mijn dier?
Voor katten vragen wij € 62,- afstandskosten.
Voor honden vragen wij € 95,- afstandskosten.
We bekijken per geval of er een gezondheidsverklaring van de dierenarts nodig is.

Waarom moet ik afstandskosten betalen als ik mijn hond of kat bij jullie breng?
Het verblijf van elk dier, kort of lang, brengt kosten met zich mee.
Alle dieren worden bijvoorbeeld nagekeken door de dierenarts, ze worden ontwormd en ontvlooit, indien nodig wordt het dier gechipt, de katten worden gecastreerd of gesteriliseerd en als het dier medicatie nodig heeft dan krijgen ze dit.

Waarom nemen jullie mijn hond/kat niet aan?!?!
Bijna alle honden en katten zijn welkom, maar helaas komt het wel eens voor dat wij “nee” moeten zeggen. Wanneer kunnen/willen wij een hond of kat niet opvangen?
– Soms zit het asiel overvol en is er op dat moment simpelweg geen plek vrij om je dier op te vangen. Het opvangen van jouw dier kan dan op een later moment ingepland worden zodra de rust weer wat is wedergekeerd.
– Erg zieke en/of ongeneeslijk zieke dieren wijzen we ook af. Wij zijn van mening dat wanneer iemand een dier aanschaft deze persoon zelf de zorg draagt voor zijn/haar dieren. Dus ook in tijden dat het dier ziek is en ook als er de moeilijke beslissing tot euthanasie genomen moet worden. Het is voor het dier én voor ons niet fair om dit op ons af te schuiven.
– Honden die betrokken zijn bij één of meerdere bijtincidenten met mensen of dieren.
– Honden die moeilijk herplaatsbaar zijn, denk aan zeer problematisch gedrag of rassen die minder geliefd zijn en waar op dat moment al veel van aanwezig zijn.
– Verwilderde katten die dus niet of nauwelijks met mensen gesocialiseerd zijn.

 

 

 

 

CHIPPEN

Ik heb een kat / hond uit jullie asiel geadopteerd. Hoe lang duurt het voordat ik bericht over de chipregistratie krijg?
Dit duurt gemiddeld vier weken. In de drukke zomermaanden duurt het vaak wat langer. Houdt dan zeker rekening met gemiddeld zes weken voordat je bericht krijgt. We registreren onze asieldieren bij BackHome Club en de mail die je krijgt is dan ook namens BackHome Club.

Ik heb een mail gekregen van BackHome Club over de chipregistratie. Wat nu?
In de mail staat een link, deze link is 48 uur geldig. Klik deze link aan en je komt terecht op de site van BackHome Club. Controleer alle gegevens en kies welke gegevens je openbaar wilt hebben. Eventueel kan je een foto van het dier toevoegen.

Ik ben te laat met de link in de mail aanklikken. Wat nu?
Stuur ons een mailtje met het chipnummer van je dier en het PC nummer (deze staat voorin het vaccinatieboekje) dan kunnen wij de link nog een keertje doorsturen. Mailen kan naar info@dierenasielbeilen.nl

Als ik het chipnummer van mijn dier intyp op chipnummer.nl staat er in de kolom ‘eigenaar’ helemaal niets. Hoe kan dit?
Vanwege de privacywetgeving mogen wij de gegevens van anderen niet openbaar maken. Je kunt het beste inloggen bij BackHome Club (www.backhomeclub.nl) en per onderdeel kan je zelf kiezen wat je openbaar wilt hebben staan. Ons advies is om in ieder geval je telefoonnummer openbaar te zetten.

 

 

 

PENSION

Ik ga op vakantie maar mijn hond kan niet mee. Kan hij bij jullie terecht?
Ja, dat kan! Naast een asielgedeelte hebben wij ook een apart pensiongedeelte. Speciaal voor honden waarvan het baasje op vakantie gaat, een weekend weg is of om wat voor reden dan ook.

Wat zijn de kosten voor een hond in het pension?
De kosten voor een verblijf in het pension zijn € 13,50 per hond per nacht.

Is het verplicht om mijn hond te laten enten voordat hij bij jullie komt?
Ja, dit is verplicht. De hond moet een geldige enting hebben (dit staat in zijn vaccinatieboekje) of minimaal twee weken voordat hij in ons pension komt door een dierenarts (opnieuw) worden geënt. Bij een niet geldige enting zijn wij verplicht je hond te weigeren en dat zou toch een vervelende start van de vakantie zijn!

Zitten er meerdere honden in 1 kennel?
Nee, er zit per kennel maar 1 hond tenzij het om een setje gaat, oftewel, honden die thuis samenleven en elkaar dus goed kennen.

Zit mijn hond dan de gehele dag in een kennel?
Alle honden gaan sowieso elke dag op de speelweide, tenzij het weer dit niet toelaat. Denk aan onweer, hagel, zeer harde regenbuien en extreme warmte. Alle honden gaan apart van elkaar op een speelweide, tenzij de honden een ‘setje zijn’. Ook kan de eigenaar voor extra opties kiezen, zoals een boswandeling (€ 10,- per wandeling) en hersenwerkspelletjes (€ 5,- per keer). Een boswandeling duurt zo’n 60 minuten en de spelletjes nemen zo’n 20-30 minuten in beslag.

Kan ik de speeltjes, eigen deken en/of mand van de hond meebrengen?
Natuurlijk kan en mag dat! Dit is wel voor eigen risico. We doen ons best om te onthouden welke spullen bij welke hond horen, maar soms beland er wat tussen onze oneindige stapel wasgoed…

Mijn hond krijgt eigen (speciaal) voer, kan ik dit meenemen?
Als je hond eigen (speciaal) voer krijgt, neem dit vooral mee dan zorgen wij ervoor dat je hond deze brokken krijgt. Neem je niets mee dan krijgt de hond de brok die wij hier voeren, namelijk Royal Canin Adult.

Ik ga op vakantie maar mijn kat kan niet mee. Kan ze bij jullie terecht?
Ja, dat kan! Naast een asielgedeelte hebben wij ook een apart pensiongedeelte. Speciaal voor de katten waarvan het baasje op vakantie gaat, een weekend weg is of om wat voor reden dan ook.

Wat zijn de kosten voor een kat in het pension?
De kosten voor een verblijf in het pension zijn € 9,- per kat per nacht.

Is het verplicht om mijn kat te laten enten voordat hij bij jullie komt?
Ja, dit is verplicht. De kat moet een geldige enting hebben (dit staat in het vaccinatieboekje) of minimaal twee weken voordat ze in ons pension komt door een dierenarts (opnieuw) worden geënt. Bij een niet geldige enting zijn wij verplicht je kat te weigeren en dat is een hele rottige start van je vakantie!

Wat geven jullie de katten in het pension voor eten?
Wij voeren onze pensionkatten brokken van Royal Canin. In principe geven wij de pensionkatten geen natvoer, maar als jouw kat dit wel gewend is, geef dit vooral bij ons aan.

Ik ga op vakantie en wil mijn kat naar jullie pension brengen. Maar mijn kat kan absoluut niet overweg met andere katten! Wat nu?!
Wij beschikken over speciale VIP-kamers waar de kat de gehele ruimte voor zichzelf heeft. Dus geen ‘last’ van andere katten. Ideaal! De kosten voor een VIP-kamer bedragen € 12,- per kat per nacht.

Ik ga op vakantie en wil mijn kat naar jullie pension brengen. Maar mijn kat krijgt speciaal voer en/of medicatie. Wat nu?!
Een optie zou kunnen zijn om hem of haar in de VIP-kamer te zetten. Dan kan de kat (of katten) in zijn eigen ruimte genieten van zijn eigen voer. De kosten voor een VIP-kamer bedragen € 12,- per kat per nacht.

 

Stage

Dierentehuis Beilen is een erkend leerbedrijf waar stagiaires de fijne kneepjes van de dierverzorging kunnen leren. Wij bieden ieder jaar een beperkt aantal stageplekken aan voor studenten van de MBO opleidingen dierenverzorging en paraveterinair niveau 3 en 4.

Om het reilen en zeilen binnen ons bedrijf goed onder de knie te krijgen hebben we besloten om alleen nog stagiaires aan te nemen die minimaal 6 maanden achtereenvolgens stage moeten lopen. Dit gaat dan meestal om een dag of meerdagen stage in combinatie met de zogenoemde blokweken.

Wegens de drukke bedrijfsvoering is het niet mogelijk om een snuffel of maatschappelijke stage bij ons uit te voeren.

Ben je geinteresseerd in een stage plek bij ons en kun je, je vinden in onderstaande punten? Stuur dan een motivatiebrief naar info@dierenasielbeilen.nl

Geef ook aan welke opleiding je doet, wat het niveau is en voor welke dagen je een stage plek zoekt.

Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel

Je kunt lichamelijk zwaar werk aan

Je vindt het niet erg om veel te poetsen

Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken

Je kunt initiatief nemen

Je bent leergierig

Je bent stressbestendig

Je kunt relativeren

Je bent flexibel

Je bent praktisch ingesteld

Je werkt efficient, nauwkeurig en snel

Je hebt een hart voor dieren

Indien er plek is nemen wij contact met je op voor een kennismakingsgesprek. Houdt er wel rekening mee dat dit gesprek nog geen garantie geeft tot een stageplek.