0593 - 523 232

Plaatsbare honden

U kunt tijdens onze openingstijden vrijblijvend langskomen om een kijkje te nemen bij de plaatsbare honden. U kunt de afdelingen betreden zodat u kennis kunt maken met de aanwezige honden. De medewerkers kunnen u adviseren over de honden en bepalen of de hond daadwerkelijk bij u past. Is dit het geval dan kunt u een stukje met de hond gaan wandelen. U wordt hiermee in de gelegenheid gesteld om het dier te laten kennismaken met u, eventueel gezin en/of reeds aanwezige huisdieren. De hond mag meteen mee naar zijn nieuwe huis.

In het Drents Dierentehuis is ook een winkeltje aanwezig waarin u voer, riemen, manden, voerbakjes, speeltjes e.d. kunt aanschaffen.

Tevens verkopen wij middelen voor het ontvlooien en ontwormen van uw hond.

De kosten voor een volwassen hond zijn: € 140,-
(inclusief volledige enting, ontworming en chip)

De kosten voor een pup zijn:
Pup tot en met 12 wkn.   € 300,-
Pup van 13 wkn. tot en met 6 mnd.  € 275,00
(inclusief volledige enting, ontworming en chip)

Na het lezen van de plaatsingsvoorwaarden wordt een plaatsingsovereenkomst aangemaakt, waardoor het dier ook op uw naam komt te staan. Dit is een bruikleenovereenkomst waardoor het asiel altijd mede-eigenaar blijft. Het geeft u de garantie, dat mocht u in de toekomst niet meer voor de hond kunnen zorgen, het dier te allen tijden bij ons teruggebracht kan worden. Mocht u de hond binnen 14 dagen retour brengen, omdat het om wat voor reden dan ook niet goed gaat, kunt u € 120,00 van het plaatsingsbedrag terug krijgen. Brengt u de hond binnen 6 maanden retour, dan blijft de plaatsingsovereenkomst 12 maanden geldig om een andere hond uit te zoeken. U krijgt dan geen geld retour!

Bekijk de honden in ons asiel op dierenasiels.com