0593 - 523 232

Plaatsbare honden

Om de dieren niet teveel stress te bezorgen van bezoekers werken wij enkel op afspraak. Mocht u interesse hebben in 1 van de honden in ons asiel neemt u dan contact met ons op via telefoon of mail ons uw gezins-, woon- en werksituatie en vergeet dan niet uw telefoonnummer erbij te vermelden. Wij nemen dan contact met u op.
Aan de hand van een intakegesprek kijken wij of de hond bij u past en kunnen wij u daarna uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Wij vinden het belangrijk dat alle leden van het gezin meekomen om kennis te maken.

Het kan zijn dat u meerdere keren moet langskomen om het dier aan u te laten wennen alvorens hij met u mee gaat naar huis.

Na het lezen van de plaatsingsvoorwaarden wordt een plaatsingsovereenkomst aangemaakt, waardoor het dier ook op uw naam komt te staan. Dit is een bruikleenovereenkomst waardoor het asiel altijd mede-eigenaar blijft. Het geeft u de garantie, dat mocht u in de toekomst niet meer voor de hond kunnen zorgen, het dier te allen tijden bij ons teruggebracht kan worden. Mocht u de hond binnen 14 dagen retour brengen, omdat het om wat voor reden dan ook niet goed gaat, kunt u € 120,00 van het plaatsingsbedrag terug krijgen. Brengt u de hond binnen 6 maanden retour, dan blijft de plaatsingsovereenkomst 12 maanden geldig om een andere hond uit te zoeken. U krijgt dan geen geld retour!

In het Drents Dierentehuis is ook een winkeltje aanwezig waarin u voer, riemen, manden, voerbakjes, speeltjes e.d. kunt aanschaffen.

Tevens verkopen wij middelen voor het ontvlooien en ontwormen van uw hond.

De kosten voor een volwassen hond zijn: € 175,-
(inclusief volledige enting, ontworming en chip)

De kosten voor een pup zijn:
Pup tot en met 12 wkn.   € 400,-
Pup van 13 wkn. tot en met 6 mnd.  € 350,-
(inclusief volledige enting, ontworming en chip)

Bekijk de honden in ons asiel op dierenasiels.com