0593 - 523 232

Plaatsbare katten

Vanwege het coronavirus werken wij uitsluitend op afspraak. Heeft u interesse in een van onze katten neem dan contact met ons op, dan kunnen wij een afspraak met u inplannen. Tijdens uw bezoek kunt u de afdelingen betreden zodat u kennis kunt maken met de aanwezige katten. De medewerkers kunnen u informatie geven en adviseren over de plaatsbare katten. Heeft u een leuke kat uitgezocht? Dan mag deze meteen mee naar zijn nieuwe huis.

In het Drents Dierentehuis is ook een winkeltje aanwezig waarin u kattenmandje, kattenbakken, voerbakjes, speeltjes e.d. kunt aanschaffen.

Tevens verkopen wij middelen voor het ontvlooien en ontwormen van uw kat.

De kosten voor een volwassen kat zijn: € 110,-
(inclusief volledige enting, ontworming, castratie/sterilisatie en chip)

De kosten voor een kitten zijn: € 140,-
(inclusief volledige enting, ontworming, castratie/sterilisatie en chip)

Bij aanschaf van een kitten zult u nog één of twee keer terug moet komen op het asiel voor een enting en/of castratie / sterilisatie. Hiervoor hebben wij speciale spreekuren op het Drents Dierentehuis. Voor meer informatie hierover of het maken van een afspraak, kunt u bellen of mailen via het contactformulier.

Na het lezen van de plaatsingsvoorwaarden wordt een plaatsingsovereenkomst aangemaakt, waardoor het dier ook op uw naam komt te staan. Dit is een bruikleenovereenkomst waardoor het asiel altijd mede-eigenaar blijft. Het geeft u de garantie, dat mocht u in de toekomst niet meer voor de kat kunnen zorgen, het dier te allen tijden bij ons teruggebracht kan worden. Mocht u de kat binnen 6 maanden retour brengen, dan blijft de plaatsingsovereenkomst 12 maanden geldig om een andere kat uit te zoeken. U krijgt dus geen geld retour!

Bekijk de katten in ons asiel op dierenasiels.com