0593 - 523 232

Plaatsbare katten

Tijdens onze openingstijden bent u zonder afspraak welkom om bij de katten te komen kijken.  Tijdens uw bezoek kunt u de afdelingen betreden zodat u kennis kunt maken met de aanwezige katten. De medewerkers kunnen u informatie geven en adviseren over de plaatsbare katten. Heeft u een leuke kat uitgezocht? Dan mag deze meteen mee naar zijn nieuwe huis.

In het Drents Dierentehuis is ook een winkeltje aanwezig waarin u een kattenmandje, kattenbakken, voerbakjes, speeltjes e.d. kunt aanschaffen.

Tevens verkopen wij middelen voor het ontvlooien en ontwormen van uw kat.

De kosten voor een volwassen kat zijn: € 125,-
(inclusief volledige enting, ontworming, castratie/sterilisatie en chip)

De kosten voor een kitten zijn: € 150,-
(inclusief volledige enting, ontworming, castratie/sterilisatie en chip)

Bij aanschaf van een kitten zult u nog één of twee keer terug moet komen op het asiel voor een enting en/of castratie/sterilisatie. Hiervoor hebben wij speciale spreekuren op het Drents Dierentehuis. Voor meer informatie hierover of het maken van een afspraak, kunt u bellen of mailen via het contactformulier.

Na het lezen van de plaatsingsvoorwaarden wordt een plaatsingsovereenkomst aangemaakt, waardoor het dier op uw naam komt te staan. Wanneer de plaatsingsovereenkomst door u en de medewerker ondertekend is en er betaald is mag het dier met u mee naar huis.

Bekijk de katten in ons asiel op dierenasiels.com