0593 - 523 232

Plaatsbare katten

Tijdens onze openingstijden bent u zonder afspraak welkom om bij de katten te komen kijken.  Tijdens uw bezoek kunt u de afdelingen betreden zodat u kennis kunt maken met de aanwezige katten. U kunt geen katten reserveren. De medewerkers kunnen u informatie geven en adviseren over de plaatsbare katten. Heeft u een leuke kat uitgezocht? Dan mag deze meteen mee naar zijn nieuwe huis.

In het Drents Dierentehuis is ook een winkeltje aanwezig waarin u een kattenmandje, kattenbakken, voerbakjes, speeltjes e.d. kunt aanschaffen.

De kosten voor een volwassen kat zijn: € 125,-
(inclusief volledige enting, ontworming, castratie/sterilisatie en chip)

De kosten voor een kitten zijn: € 150,-
(inclusief volledige enting, ontworming, castratie/sterilisatie en chip)

Bij aanschaf van een kitten zult u nog één of twee keer terug moet komen op het asiel voor een enting. Hiervoor hebben wij speciale spreekuren op het Drents Dierentehuis. Voor meer informatie hierover of het maken van een afspraak, kunt u bellen of mailen via het contactformulier.

Wanneer de kat de leeftijd heeft van 5 a 6 maanden heeft kunt u deze laten castreren/steriliseren bij de Huisdierenpraktijk in Beilen. Dit zit bij het aankoopbedrag in.

Na het lezen van de plaatsingsvoorwaarden wordt een plaatsingsovereenkomst aangemaakt, waardoor het dier op uw naam komt te staan. Wanneer de plaatsingsovereenkomst door u en de medewerker ondertekend is en er betaald is mag het dier met u mee naar huis.

Bekijk de katten in ons asiel op dierenasiels.com