0593 - 523 232

Macho

 

Hay, ik ben Macho maar ik doe mijn naam niet echt eer aan. Ik ben niet een echte Macho maar eerder een gemoedelijke kruising Stafford van Maart 2019. Ik ben gevonden op straat en helaas is er niemand geweest die zich heeft gemeld voor mij. De verzorgers hier weten dus niks over mijn achtergrond situatie.
Inmiddels zijn ze er achter dat ik wel een aantal basis commando’s ken. Zoals zit, af en high five.
Tijdens de wandeling vertrek ik geen spier wanneer er een auto passeert. Een andere hond ben ik op dat soort moment ook niet echt van onder de indruk. Ik ben nog niet echt verder in contact geweest met andere honden.
Aan de riem ben ik vrij kalm en trek ik over het algemeen niet, behalve als er opeens een lekker geurtje voorbij komt.
Het is onbekend hoe ik reageer op katten.
Kinderen zijn voor mij misschien ook nog wel nieuw, door mijn ras denken mijn verzorgers dat het verstandiger is om mij te herplaatsen bij kinderen die al wat ouder zijn.
Door mijn onbekende verleden weten ze hier niet of ik alleen thuis kan zijn. Zelf denk ik dat ik dit wel snel kan leren.
Macho doet mee aan het Dutch Cell Dogs programma. Dat houdt in dat hij 2 x per week training krijgt op een andere locatie. https://dutchcelldogs.nl/
Hij verblijft gewoon op het asiel, dus mocht u interesse hebben dan kunt u zeker met haar kennismaken. Is er een match dan mag hij pas na 14 juni verhuizen.

Foto's