0593 - 523 232

Dierenpension & Dagopvang

Het Drents Dierentehuis heeft ook een pensionafdeling voor zowel honden als katten. Tijdens uw vakantie of afwezigheid verzorgen wij graag de opvang van uw kat of hond. Pensiondieren worden gescheiden van de asieldieren gehuisvest. Honden hebben de beschikking over een kennel met binnen- en buitenverblijf. Ook hebben we verschillende speelvelden waar de honden alleen of met andere honden lekker kunnen ravotten.

Voor katten hebben we ruime onderkomens, verwarmde binnenverblijven en overdekte buitenrennen.

Het verblijf van uw dier in ons pension is “all-in”, echter wanneer uw huisdier een dieet volgt of erg gevoelig is voor voerwisseling is het aan te raden de eigen voeding mee te brengen. Indien uw dier medicijnen gebruikt dient u deze ook mee te nemen. Manden en dekens zijn in het pension aanwezig. Het meebrengen van eigen spullen is toegestaan, maar op eigen risico. Wij voeren zowel bij de honden als bij de katten Royal Canin brokken.

V.I.P. room

Wij hebben 2 V.I.P. rooms voor katten. Ideaal voor meerdere katten van 1 eigenaar, katten die niet met soortgenoten kunnen omgaan of katten die speciaal voer nodig zijn i.v.m. dieet. Deze ruimtes hebben een binnen en buitenverblijf en zijn gezellig ingericht. Mocht u een V.I.P. room willen boeken dan dient u dit aan te geven als u gaat reserveren.

Voorwaarden

Honden moeten een geldige enting hebben gehad. Katten moeten een enting hebben gehad tegen katten- en niesziekte. De entingen moeten tenminste 2 weken voor het verblijf gegeven zijn. De entingsboekjes blijven ten tijde van de pensionperiode bij ons.

Klik hier voor onze volledige pensionvoorwaarden.

Tijdens onze openingstijden kunt u vrijblijvend een kijkje nemen in ons pension. Onze medewerkers voorzien u graag van informatie en kunnen desgewenst een reservering voor u maken.

Tarieven

 • Hond: € 14,25 per dag
 • Kat: € 9,50 per dag
 • VIP Room voor katten: € 12,50 per dag per kat ( informeer naar de mogelijkheden )
 • Boswandeling ( 60 min ) € 10,- per hond per keer
 • Hersenwerkspelletjes voor honden ( 30 min ) € 5,- per hond per keer
 • Wassen kleine hond gladhaar € 8,-
 • Wassen kleine hond langhaar € 10,-
 • Wassen middelgrote hond gladhaar € 12,-
 • Wassen middelgrote hond langhaar € 18,-
 • Wassen grote hond gladhaar € 20,-
 • Wassen grote hond langhaar € 28,-

 

Genoemde prijzen zijn inclusief btw.
De dag van halen en brengen wordt gerekend als één dag.
Brengen en halen kan tussen 11.00 en 16.00 uur. Wilt u uw dier eerder brengen dan kan dat ook tussen 8 en 8.30 uur. U betaalt dan éénmalig € 9,00  bovenop het normale tarief. Let op! Dit dient u wel van te voren aan te geven!

Op zon- en feestdagen is het pension gesloten.

Reserveren kan bij voorkeur via het contactformulier of telefonisch binnen onze openingstijden. Het contactformulier kunt u vinden onder het kopje contact op de homepage.

Dagpension

Wij bieden ook de mogelijkheid om uw hond in dagpension bij ons onder te brengen. Uw hond krijgt een eigen binnen-en buitenkennel, gaat een paar keer per dag op speelweide om lekker te rennen en krijgt tussen de middag een lekkere snack.

De openingstijden voor dagpension zijn: brengen tussen 8.00 en 8.30, halen tot 18.00 uur.

De kosten voor dagpension bedraagt € 9,00 per hond.

Reserveren kan bij voorkeur via het contactformulier of telefonisch binnen onze openingstijden. Het contactformulier kunt u vinden onder het kopje contact boven aan de site.