0593 - 523 232

Dierenpension

Het Drents Dierentehuis heeft ook een pensionafdeling voor zowel honden als katten. Tijdens uw vakantie of afwezigheid verzorgen wij graag de opvang van uw kat of hond. Pensiondieren worden gescheiden van de asieldieren gehuisvest. Honden hebben de beschikking over een kennel met binnen- en buitenverblijf. Ook hebben we verschillende speelvelden waar de honden alleen of met andere honden lekker kunnen ravotten.

Voor katten hebben we ruime onderkomens, verwarmde binnenverblijven en overdekte buitenrennen.

Het verblijf van uw dier in ons pension is “all-in”, echter wanneer uw huisdier een dieet volgt of erg gevoelig is voor voerwisseling is het aan te raden de eigen voeding mee te brengen. Indien uw dier medicijnen gebruikt dient u deze ook mee te nemen. Manden en dekens zijn in het pension aanwezig. Het meebrengen van eigen spullen is toegestaan, maar op eigen risico. Wij voeren zowel bij de honden als bij de katten hoge kwaliteit brokken.

V.I.P. room

Wij hebben 2 V.I.P. rooms voor katten. Ideaal voor meerdere katten van 1 eigenaar, katten die niet met soortgenoten kunnen omgaan of katten die speciaal voer nodig zijn i.v.m. dieet. Deze ruimtes hebben een binnen en buitenverblijf en zijn gezellig ingericht. Mocht u een V.I.P. room willen boeken dan dient u dit aan te geven als u gaat reserveren.

Voorwaarden

Honden moeten een geldige enting hebben gehad. Katten moeten een enting hebben gehad tegen katten- en niesziekte. De entingen moeten tenminste 2 weken voor het verblijf gegeven zijn. De entingsboekjes blijven ten tijde van de pensionperiode bij ons.

Klik hier voor onze volledige pensionvoorwaarden.

Tijdens onze openingstijden kunt u vrijblijvend een kijkje nemen in ons pension. Onze medewerkers voorzien u graag van informatie en kunnen desgewenst een reservering voor u maken.

Tarieven 2024

  • Hond: € 14,75 per dag
  • Kat: € 10.00 per dag
  • VIP Room voor katten: € 17.50 per dag per kat ( informeer naar de mogelijkheden)
  • 1 op 1 tijd voor honden ( 15 min ) € 5,- per hond per keer
  • Wassen kleine hond gladhaar € 12.50
  • Wassen kleine hond langhaar € 15.00
  • Wassen middelgrote hond gladhaar € 17.50
  • Wassen middelgrote hond langhaar € 22.50
  • Wassen grote hond gladhaar € 25,-
  • Wassen grote hond langhaar € 35,-

Genoemde prijzen zijn inclusief btw.
De dag van halen en brengen wordt gerekend als één dag.
Brengen en halen kan tussen 11.00 en 16.00 uur. Wilt u uw dier eerder brengen dan kan dat ook tussen 8 en 8.30 uur. U betaalt dan éénmalig € 10,00  bovenop het normale tarief. Let op! Dit dient u wel van te voren aan te geven!

Op zon- en feestdagen is het pension gesloten.

Reserveren kan bij voorkeur via de mail info@dierenasielbeilen.nl of telefonisch binnen onze openingstijden.

Let op! Uw boeking is pas definitief als u van ons een bevestiging ontvangen heeft.

VOOR HONDEN IS ER GEEN PLEK MEER IN DE VOORJAARS-, MEI-, EN ZOMERVAKANTIE!