0593 - 523 232

Sponsorcontract

Algemene informatie

Stichting Provinciaal Drents Dierentehuis houdt zich bezig met het opvangen van honden en katten uit de gehele provincie Drenthe. Zowel zwerfdieren als afstandsdieren.

Jaarlijks komen er ongeveer 2100 dieren binnen waarvan circa 500 honden en 1600 katten. Drachtige poezen, kittens en moeders met kittens worden opgevangen in onze gastgezinnen, kittens groeien op tot ze herplaatst kunnen worden.

Alle dieren worden nagekeken door de dierenarts. Ze worden geënt, gechipt, ontwormd en ontvlooid. De katten worden ook allemaal gecastreerd en gesteriliseerd.  Katten die nog te jong zijn voor neutralisatie, worden op de leeftijd van 6 a 7 maanden alsnog geneutraliseerd door onze dierenarts in het asiel.

Na enige tijd sturen wij de nieuwe eigenaar een nazorgbrief met de vraag of zij deze willen invullen, zodat we weten hoe het met hun nieuwe huisdier gaat. Indien men een hond heeft geadopteerd wordt de nazorg uitbesteedt aan de Bond ter Bescherming van Honden, deze gaan dan bij de nieuwe eigenaar langs.

Middels  radio, tv en internet proberen we zoveel mogelijk onze dieren onder de aandacht te brengen om zo een passend tehuis voor ze te vinden.

U kunt het Drents Dierentehuis steunen door een  hondenkennel, kattenverblijf of speelweide te  sponsoren. U gaat dan een contract aan voor 1 jaar.
Opzeggen kan 3 maanden voor afloop van het contract, anders wordt het stilzwijgend weer met een jaar verlengd.

De tarieven per jaar zijn:

  • Een hondenkennel voor particulieren kost per jaar € 100,00 incl. BTW
  • Een hondenkennel voor bedrijven kost per jaar € 100,00 excl. 21% BTW
  • Een kattenverblijf voor particulieren kost per jaar € 150,00 incl. BTW
  • Een kattenverblijf voor bedrijven kost per jaar € 150,00 excl. 21% BTW
  • Een speelweide voor particulieren kost per jaar € 150,00 incl. BTW
  • Een speelweide voor bedrijven kost per jaar € 150,00 excl. BTW

Na aanmelding ontvangt u van ons een rekening. Alvast bedankt!

Digitaal aanvragen

  • Voorkeur