0593 - 523 232

Spreekuur dierenarts

Inenten

Heeft u een kitten uit het Drents Dierentehuis gehaald dan kan het zijn dat deze nog 1 of 2 herhalingsentingen moet hebben. In het paspoort kunt u lezen wanneer dat nodig is. Hiervoor kunt u terug komen naar het Drents Dierentehuis. Op dinsdag- en donderdagmiddag heeft de dierenarts spreekuur op het Drents Dierentehuis van 13.00 tot 15.00 uur. Van te voren kunt u telefonisch een afspraak maken of u kunt een afspraak maken via ons contactformulier. Maakt u een afspraak via het contactformulier dan krijgt u van ons een bevestigingsmail. Het contactformulier kunt u vinden onder het kopje contact boven aan de site.

Graag willen we de volgende gegevens van u:

  • naam
  • telefoonnummer
  • pc nummer van het dier (dit nummer kunt u vinden op de eerste bladzijde in het paspoort)
  • voorkeur datum en tijd ( tussen 13.00 en 15.00 uur)

 

Castratie/Sterilisatie

Als u een kitten uit het Drents Dierentehuis heeft gehaald dan wordt deze op kosten van het Drents  Dierentehuis gecastreerd/gesteriliseerd.  Dit gebeurt rond de leeftijd van 6 maanden, maar uiterlijk vóór het dier 7 maanden oud is. Voor het castreren/steriliseren moet de kat volledig geënt zijn, d.w.z. dat hij de 1e, 2e en soms ook de 3e enting gehad moet hebben. Het castreren/steriliseren gebeurt op donderdag in het Drents Dierentehuis.  U brengt het dier dan tussen 8.30 – 9.00 uur en haalt het tussen 15.00 en 16.00 uur weer op.

U kunt hiervoor telefonisch een afspraak maken bij het Drents Dierentehuis. U kunt ook via ons contactformulier een afspraak maken. Het contactformulier kunt u vinden onder het kopje contact boven aan de site.

Graag willen we dan de volgende gegevens van u:

  • naam
  • telefoonnummer
  • pc nummer van het dier (dit nummer kunt u vinden op de eerste bladzijde in het paspoort)
  • voorkeur datum (alléén op donderdag, tenzij anders vermeld)

Heeft u een afspraak gemaakt voor castratie/ sterilisatie dan krijgt u van ons een bevestigingsmail.

Is uw kat ouder dan 7 maanden, dan vervalt de vergoeding. Wanneer u de operatie bij uw eigen dierenarts wilt laten uitvoeren zijn de kosten voor eigen rekening!